//Extra maatregel om lange rijen te voorkomen.

Extra maatregel om lange rijen te voorkomen.

Deelnemers kunnen continu starten aan Kerstwandeling Westland

‘s-Gravenzande – Het is bijna zover. Op 15 december gaat om 18.00 uur Kerstwandeling Westland van start. Het beginpunt van de wandeling is bij De Brug, aan de Koningin Julianaweg 61 in ’s-Gravenzande. De organisatie heeft besloten dat wandelaars continu kunnen beginnen aan de wandeling, in plaats van elke 5 minuten een groep.

Hiermee willen we voorkomen dat er weer te lange wachtrijen ontstaan, zoals vier jaar geleden het geval was. Misschien zullen deelnemers alsnog even moeten wachten tot ze kunnen starten, maar we hopen op deze manier in ieder geval de grootste problemen tegen te gaan.

Tijdens de wandeling, die wordt aangegeven met duizenden kaarsjes langs de route, worden er verschillende scènes van het kerstverhaal vertoond door middel van zang, dans en toneel. We hopen dat alle deelnemers rekening willen houden met het feit dat dit vaak zonder microfoon is. Als je aankomt lopen en een toneelstukje is al bezig, hopen we dat het stil blijft zodat iedereen de acteurs kan verstaan.

Parkeren

De wandeling start bij De Brug en eindigt bij De Kiem. We willen vragen om zo veel mogelijk met de fiets te komen, om de parkeerdruk in de wijk zoveel mogelijk tegen te gaan. Wie wel met de auto komt, kan parkeren bij het Julianasportpark. Deelname is gratis. Wel is er aan het einde van de wandeling mogelijkheid om een donatie te doen. Dat wordt zeer gewaardeerd!

Kerstwandeling Westland wordt georganiseerd door alle kerken van ’s-Gravenzande. De editie van 2014, die werd gehouden in de wijk De Nieuwe Vaart in ’s-Gravenzande, trok ruim 2000 bezoekers. Met de kerstwandeling willen we het verhaal vertellen van de geboorte van Jezus Christus. Wij geloven dat Jezus voor ons naar aarde is gekomen. Dat God Hem, uit liefde voor ons, heeft gezonden om aan het kruis te sterven voor onze zonden. Ook geloven wij dat Hij is opgestaan uit de dood, zodat wij voor eeuwig bij God mogen horen.

2018-11-28T18:05:52+00:003 December 2018|Uncategorized|